INGREDIËNTEN
4 maïskolven (suikermaïs)
8 el roomboter
4 el honing
2 tl paprikapoeder
2 tl gemalen komijn zaad
1 tl gedroogde oregano
Grof gemalen zeezout
Limoensap
BEREIDING
De maïskolven schoonmaken en insmeren met de roomboter.
Een mengsel maken van het paprikapoeder, komijn zaad en oregano. Hiermee de maïskolven rondom bestrooien, strooi er wat grof gemalen zeezout overheen en besprenkel de maiskolven met honing.
Leg de maïskolven in een oven schaal en bak ze gedurende 30-40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius. Knijp er vlak voor het serveren wat limoensap overheen.
Slow cooker:
De met boter en kruiden besmeerde maïskolven op een rekje in de slowcooker leggen (of pak ze in aluminiumfolie en leg ze zo onderin de slow cooker). Drie tot vier uur op low
verwarmen.
Reactie schrijven