INGREDIËNTEN
Salade:
100 gram rijst noodles
2 wortels
3 bosuitjes
1 rode puntpaprika
1/2 komkommer
1/4 spitskool
Handje koriander blaadjes
Handje Thaise basilicum blaadjes
Dressing:
3 eetlepels Thaise vissaus
3 eetlepels gembersiroop
2 eetlepels sojasaus
1/2 kopje water
1 eetlepel palmsuiker
2 cm gember, geraspt
1/2 teentje knoflook, geraspt
1 theelepel sriracha
Sap van 1 limoen
BEREIDING
Giet kokend water over de rijst noodles en laat ze een paar minuten weken tot ze zacht zijn.
De wortel en komkommer in sliertjes of reepjes schaven, de paprika en bosuitjes in dunne plakjes en de spitskool in dunne reepjes.
De noodles goed uit laten lekken en in een kom mengen met de groenten en de koriander en basilicum blaadjes.
Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en giet de dressing over de salade.
Reactie schrijven