INGREDIËNTEN
2 Eieren
1/2 cup (120 gram) zachte boter
3/4 cup (150 gram) suiker
2 cups (260 gram) bloem
2,5 tl bakpoeder
1/2 tl zout
1 tl kaneel
1/2 tl koekkruiden
3 medium bananen, gepureerd
50 gram amandelschaafsel
100 gram chocolade snippers
BEREIDING
De binnenpan van de slowcooker invetten en bekleden met bakpapier.
In een kom de boter, suiker en eieren goed mengen. Bakpoeder, zout, kaneel en koekkruiden toevoegen en daarna de bloem er doorheen spatelen. De gepureerde bananen er doorheen mengen en daarna de chocoladesnippers en amandelschaafsel.
Het mengsel in de cooker gieten, deksel op de pan (met daar omheen een theedoek).
1 uur op high daarna nog 1 1/2-2 uur op low. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is, als die er droog uit komt is het klaar.
Het brood met behulp van het bakpapier uit de cooker halen en af laten koelen op een rooster.
Reactie schrijven