INGREDIËNTEN
130 gram bloem
130 gram maismeel
1/2 zakje bakpoeder
2 tl chilipoeder
1 fijngehakte jalapeno peper
1 el gedroogde oregano
1 tl zout
2 eieren
1 kopje melk
1/4 kopje olijfolie
4 el honing
1 tl zout
klontje boter (om in te vetten)
(Blikje mais, optioneel)
BEREIDING
Meng de bloem, polenta, bakpoeder, chilipoeder en zout door elkaar.
Daarna de eieren, honing, melk en olijfolie erbij doen en alles goed door elkaar roeren. Eventueel een blikje mais aan het beslag toevoegen en de fijn gehakte jalapeno peper.
Een ovenschaal of de binnenpot van de slowcooker lichtjes invetten, het mengsel er in gieten. Ongeveer 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180C of 2 uur op high verwarmen in de slowcooker. (Tot een sateprikker er droog uit komt)
Andere lekker toevoegingen zijn wat uitgebakken spekjes of chorizo, geraspte cheddar of lente uitjes.
Reactie schrijven